Napi horoszkóp

Részletes horoszkóp

Kos (Szeptember 22.)

Ne azt tervezze, hogyan kerülheti el az akadályokat, mert azok jönni fognak. Fordítsa az energiáit arra, hogy a megoldásokat kutatja. A céljaihoz egy olyan út vezet, amely megterhelő, ugyanakkor számos tapasztalatot rejteget. Ezeket begyűjtheti, ha figyelmes és nyitott. Hallgassa meg azok tanácsát, akik már elértek oda, ahova Ön tart. Ők ugyanis a leghitelesebb forrásai annak, hogyan lehet megvalósítani, amit maga elé kitűzött.

Bika (Szeptember 22.)

Már befordult a célegyenesbe, most már nem adhatja fel. Bosszankodik, mert olyan akadályok merültek fel, melyekre nem tudott felkészülni. Az energiáit fordítsa arra, hogy megoldást keres. Forduljon segítségért azokhoz, akik eddig is támogatták az ügyet. Bár magára hagyták menet közben, de most szívesen térnek vissza, hiszen ők is sok munkát fektettek be a siker érdekében. Ne legyen türelmetlen, eléri, amit kitűzött maga elé.

Ikrek (Szeptember 22.)

Engedje át az irányítást azoknak, akik több energiával rendelkeznek. Legyen csapatjátékos, ha fogják a kezét, akkor képes kimagasló teljesítményt nyújtani. Most csak a felelősséggel nem tudna megbirkózni, ami Önre nehezedne, ha mások munkáját is Önnek kellene megszervezni. Értékelje az eredményeket, amelyeket elér, hiszen így s jelentős része van abban, hogy az ügyet sikerre viszik, ha nem is az Ön vezetése mellett.

Rák (Szeptember 22.)

Amikor segítséget keres, nem is annyira arra gondol, hogy Ön helyett elvégezzék a munkát, mint inkább a támogatás, elsősorban erkölcsileg. Elvesztette szem elől azokat a célokat, amelyek erőt adhatnának az akadályok láttán. Elbizonytalanodik, de a környezetében élők visszaadhatják a hitét és képes megbirkózni a nehézségekkel, csak kérnie kell. Ettől nem lesz gyengébb a szemükben, csak megmutatja, Ön is emberből van.

Oroszlán (Szeptember 22.)

Nehezen találja meg a közös hangot azokkal, akik kritikát fogalmaznak meg Önnel szemben. Félreérti a szándékukat és támadásnak tekinti, így azonban valóban csak a feszültség nő és magára maradhat. Vonuljon félre, de elsősorban azért, hogy átgondolja a hallottakat és azt, ebből mit tudna hasznosítani. Olyan tanácsok hangzanak el, melyek jelentősen megkönnyítik az előrehaladását, ha megfogadja és betartja azokat.

Szűz (Szeptember 22.)

Ne másoknak akarjon megfelelni, a saját érdekeit tartsa szem előtt. Olyan feladatokat válasszon, melyek elsősorban Önt viszik közelebb a céljaihoz. Ha emellett belefér, hogy másoknak is segít, természetesen ne mondjon nemet, de azt semmi esetre se a saját hátrányára tegye. Kellenek olyan napok, amikor félreteszi a hatalmas szívét és igenis a hideg feje vezérli. Ha határozott, akkor ezt el is fogadják a környezetében élők.

Mérleg (Szeptember 22.)

Ha valahol nem látják szívesen, menjen tovább. Nem érdemes amiatt bosszankodni, mert nem értik meg és nem fogadják meg a tanácsait. Keressen feladatokat, melyek lekötik a figyelmét és így elterelheti a gondolatát. Ez a visszautasítás ugyan nem esik jól, De Ön is tudja, hogy túl erőszakosan próbált a véleményének érvényt szerezni, így várható volt, hogy falakba ütközik. Legközelebb nagyobb türelemmel és megértéssel közelítsen az emberekhez.

Skorpió (Szeptember 22.)

Mivel feszült és kiszámíthatatlan, így egyedül kell ezen a napon az Önre váró akadályokkal megbirkózni. Bár próbál segítséget kérni, de a kapott tanácsokat végig se hallgatja, megfogadni végképp nem hajlandó. Ne másokat okoljon, ha nem tartanak ki Ön mellett, hiszen elsősorban ezt annak köszönheti, hogy falakba ütköznek, ha közeledni próbálnak. Ha már így döntött, vállalja is ennek következményét.

Nyilas (Szeptember 22.)

Amint letisztul Önben a kép, már az utat is képes megtervezni. Sokáig csak egy cél lebegett a szeme előtt, de nem tudta, merre kellene indulnia. Időt adott magának, tapasztalatokat gyűjtött az adott témában és szép lassan minden kivilágosodott. A megfontoltság és az elszántság meghozta a gyümölcsét, megkezdheti a nagy utazását, amely rengeteg élményt és kihívást tartogat, a végén pedig várja az eredmény, amelyet annyira áhított.

Bak (Szeptember 22.)

Olyan emberekkel vegye körbe magát, akik nem élnek vissza azzal, hogy fáradt. Ilyenkor ugyanis nem tud nemet mondani, a kevés energiáját is tovább aprózza. Nem csoda, ha jönnek a hibák. Még idejében vegye észre, hogy ez így nem egy járható út és vonjon maga köré egy védőgyűrűt. Ha már nem kap újabb súlyokat a vállára, képes lesz az elvállaltakkal megbirkózni és végül mégiscsak eredményeket felmutatni.

Vízöntő (Szeptember 22.)

A feszültséget ne úgy vezesse le, hogy bűnbakokat keres. Ön vállalta túl magát, Ön nem mondott nemet a megkeresésekre. Igen, kihasználták, hogy szívesen segít másoknak, de elsősorban saját magának kösz9nheti, hogy nem gondolta előre át, vajon valóban mindenre lesz ideje. Most már ne kapkodjon, hiszen azzal csak tovább növeli a hibázás lehetőségét. Szedje össze a gondolatait és készítsen egy tervet, ami mentén haladhat.

Halak (Szeptember 22.)

Ha meg sem próbálja, nem is érheti el. Kockáztatnia kell, még ha fél is a csalódásoktól. Elég erős ahhoz, hogy az akadályok láttán is talpon maradjon és arról sem szabad megfeledkeznie, hogy nincs egyedül. Kérjen tanácsot azoktól, akikben megbízik, így nem kell attól tartania, irigységből vagy féltékenységből tévútra terelik. A türelem ugyan nem az erőssége, most mégis szüksége lesz arra, hogy ne kezdjen kapkodni.

Elérhető jósaink

06 90 602 763

A hívás díja: 485 Ft/perc | Telemedia Holding Kft. Info: 06 1 877 25 09

Sade

Mellék: 414

Kincső

Mellék: 311

Csillagőr

Mellék: 545

Aliz

Mellék: 449

Larissza

Mellék: 496

Ingyenes Napi Horoszkóp - Iratkozzon fel most!

Adatai biztonságban vannak. Olvassa el Adatkezelési Nyilatkozatunkat.

Sikeres feliratkozás

Sikeresen feliratkozott az EZO.TV napi horoszkóp hírlevelére! Hamarosan megkapja első személyre szabott horoszkópját!