Napi horoszkóp

Részletes horoszkóp

Kos (Január 21.)

Bár felkészült erre a napra, mégis érik meglepetések. Úgy tervezte, hogy lezárja a folyamatban lévő ügyeit, de nem keres új kihívásokat. Mégis olyan ajánlatot kap, aminek nem tud ellenállni, így mindent félretéve igent mond rá. Ha emiatt kapkodnia kell, ne másokat hibáztasson, hiszen csak magának köszönheti, hogy igent mondott, pedig sejtette már a kezdetekkor, hogy emiatt még lesznek kellemetlen percei.

Bika (Január 21.)

Nehezen tudja megvédeni a véleményét, pedig biztos benne. Csak éppen érvekkel nem szolgálhat, mivel ez leginkább egy megérzés. Kerülje inkább a szócsatákat, mert nem kerülhet ki belőle győztesen és már önmagában sem fog hinni. Tartsa a céljait szem előtt, és ha kell, inkább egyedül járja végig az útját. Ha tettekkel képes bizonyítani, akkor a kétkedőket is meggyőzheti, bár így sokkal nehezebb dolga lesz.

Ikrek (Január 21.)

Hiába van terve, ha menet közben erről megfeledkezve igent mond olyan felkérésekre, mely komoly fejtörést okoz. Olyan akadályok merülnek ugyanis fel, melyekkel nem tudott felkészülni, így jóval több időbe telik a megoldása, mint gondolta. Emiatt viszont veszélybe kerülnek a folyamatban lévő ügyei is. Ne feledje, hogy bizonyos esetekben már vészesen közeleg a határidő, így nem halogathatja már sokáig.

Rák (Január 21.)

Ha egy ajánlat túlságosan is csábító, akkor érdemes a dolgok mögé nézni. Az is lehet, éppen az irigyei próbálnak így csapdát állítani Önnek. Legyen figyelmes és csak akkor mondjon igent a felkérésekre, ha azokra valóban lesz elég ideje és energiája. Nem hiányzik Önnek most egy olyan eset, amikor képtelen tartani az adott szavát és emiatt éppen azok szemében romlik a megítélése, akiknek fontos a véleménye.

Oroszlán (Január 21.)

Nem tudja rangsorolni a feladatokat, egyszerre akar mindegyikkel foglalkozni. Így azonban nehéz lesz kézben tartani az irányítást, egyre feszültebbé válik csak. Tartson egy szünetet még időben, amikor kiszellőzteti a fejét és átgondolja, melyekre helyezi a hangsúlyt. Ezekre összpontosítson, a többit egyelőre tegye félre. Ha már jönnek az eredmények, fellélegezhet, hiszen látja, hogy van esélye végül mindent teljesíteni.

Szűz (Január 21.)

Elveszíti a céljait és mindent felad. Mindezt csak azért, mert azokra hallgatott, akik megpróbálták elhitetni Önnel, hogy nem lesz képes végigvinni a terveit. Rossz tanácsadókat választott. Igyekezzen félrevonulni és ismét átgondolni, vajon az induláskor miért is gondolta azt, hogy ez az út lesz az Öné. Ha visszanyeri az önbizalmát, képes lesz talpra állni és onnan folytatni, ahol már majdnem veszni hagyta az ügyet.

Mérleg (Január 21.)

Tele van feszültséggel, amelyet csak nagy nehézségek árán képes elfojtani magában. Elég egy apró szikra ahhoz, hogy robbanjon. Kerülje az embereket, járja inkább a saját útját. Talán a sikerek, melyekért így duplán meg kell dolgoznia, végül hoznak egy kis megnyugvást. Hosszú távon azonban csak az lesz a megoldás, ha végiggondolja, miért is dúl Önben ennyi indulat és ezt kikkel kell megbeszélni.

Skorpió (Január 21.)

Addig ne keressen új feladatokat, amíg a folyamatban lévőket nem zárja le. Hiába gondolja úgy, hogy van Önben elég energia, képes akár két ember helyett is dolgozni. Hamar rá kellene ébrednie, hogy ez csak a látszat, mivel a kudarcokat nehezen tudná feldolgozni, márpedig azokra is számítania kell. Maradjon olyan területen, ahol van kellő tapasztalata abban, hogyan kell az akadályokat leküzdeni vagy elhárítani.

Nyilas (Január 21.)

Hiába a remek ötletek, nem tud maga mellé segítséget szerezni. Talán éppen attól tartanak a környezetében élők, hogy túl nagy lendülettel veti bele magát egy nem alaposan megfontolt terv kivitelezésébe. Ha kellően elszánt, vívja meg egyedül ezt a csatát, de ha van Önben kétely, hallgasson azokra, akik lassításra kérik. Nem kell végleg megfeledkeznie az ügyről, de adjon időt magának arra, hogy felkészüljön.

Bak (Január 21.)

Mivel túl feszült, ezért inkább kerülje az embereket. Elég egy apró szikra ahhoz, hogy felszínre törjenek az indulatai. Egy apró nézeteltérést sem képes nyugodtan megbeszélni, mert ellenséget lát a másik félben. Mihamarabb tudja le a kötelezettségeit és igyekezzen kikapcsolódni. Most nincs másra szüksége, mint friss levegőre, egy kis testmozgásra és persze a szeretteire, akik megértéssel fordulnak Ön felé.

Vízöntő (Január 21.)

A lendülete csak addig tart, amíg minden a tervei szerint alakul. Amint akadályokba ütközik, már menekülne, és új kihívásokat keresne. A kötelezettségeit azonban nem tehet félre csak azért, mert nincs kedve küzdeni. Apró lépésenként haladjon előre, könnyen elérhető célokat tűzzön ki maga elé. A sikerek visszaadják a hitét saját magában és most erre van a legnagyobb szüksége. Nem külső megerősítést vár, belülről kell ennek fakadnia.

Halak (Január 21.)

Ha akadályokba ütközik, az nem feltétlenül jel arra, hogy rossz úton jár. Talán éppen ezekkel kell most találkoznia ahhoz, hogy fejlődhessen és a sikerek még inkább erőt adjanak. Ne forduljon tehát vissza, inkább egy kis szünet közbeiktatásával gondolja át, hogyan haladjon tovább. Kérjen bátran segítséget, néha elég egy jó tanács, ami kimozdítja a holtpontról. Ettől még az eredményeket magának köszönheti majd.

Elérhető jósaink

06 90 602 763

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09

Mellék:

Ivett

Mellék: 302

Mezei Márti

Mellék: 566

Lotti

Mellék: 307

Kincső

Mellék: 311

Ingyenes Napi Horoszkóp - Iratkozzon fel most!

Adatai biztonságban vannak. Olvassa el Adatkezelési Nyilatkozatunkat.

Sikeres feliratkozás

Sikeresen feliratkozott az EZO.TV napi horoszkóp hírlevelére! Hamarosan megkapja első személyre szabott horoszkópját!