Napi horoszkóp

Részletes horoszkóp

Kos (Február 22.)

Nehezen megy az összpontosítás, így szellemi kihívásokat ne keressen. Olyan feladatokkal érhet el sikereket, ahol van már kellő tapasztalata abban, hogyan lehet megküzdeni az akadályokkal. Bár máskor ezekkel lazításképpen foglalkozik, most helyezze a hangsúlyt rájuk, hogy legyenek eredmények, hiszen ez lendítheti át a holtponton. A szétszórtságára pedig keressen magyarázatot, mikor végre kicsit visszavonulhat.

Bika (Február 22.)

Egyedül kell döntenie, bár tanácsokat kérhet, azok ellentmondásosak lesznek. Hiszen nem mindegy, hogy a szívére vagy az eszére hallgat. A környezetében élők is beállítottságuktól függően képzelik el a folytatást, azonban nem ők fogják végigjárni az utat, így az ő esetükben könnyebb a választás. Jusson bármilyen elhatározásra, a legfontosabb, hogy kiálljon emellett és képes legyen véghezvinni végül mindazt, amit elhatároz.

Ikrek (Február 22.)

Hiába a napirend, ha a váratlan események miatt kénytelen rögtönözi. Ez nem feltétlen jelent rosszat, hiszen így olyan élményekben is része lehet, melyekre nem is gondolt. Éppen ezért ne bosszankodjon, fogadja el, hogy nem Ön irányít és igyekezzen a lehetőségekből kihozni a legtöbbet. Csak az Ön hozzáállásán múlik, végül milyen eredmények születnek és ezeket képes sikerként is értékelni.

Rák (Február 22.)

Nyugodtan indul a napja, ezért érdemes most azokkal a feladatokkal is foglalkozni, melyek komoly odafigyelést, összpontosítást igényelnek. Megmarad az úton akkor is, ha akadályokba ütközik, hiszen most van türelme megoldásokat keresni azokra. Rá kell arra ébrednie, egyes problémák sokkal komolyabb kihívást jelentenek, ha nem azonnali lezárásra törekszik, hanem engedi, hogy az idő még egy kicsit dolgozzon rajta.

Oroszlán (Február 22.)

Tele van lendülettel, készen áll arra, hogy új kihívásokat keressen. Nem egyedül kell elindulnia az útján, hiszen lelkesedésével a környezetében élőket is meggyőzi arról, érdemes Önnel tartani. Így még bátrabban tervez és olyan álmok is megfogalmazódnak Önben, melyek ugyan a tudatalattijában már ott motoszkáltak, de nem is hitte volna, hogy ilyen hamar a tettek mezejére léphet. De ne hagyja veszni ezt a remek lehetőséget.

Szűz (Február 22.)

Sokat tanulhat, ha nem vonul vissza, nyitott szemmel mozog az emberek között. Most befogad minden olyan információt, amit érdekesnek talál és képes azt továbbgondolni, lefordítani a saját helyzetére. Így ugyan megfeledkezik néhány kötelességéről, de ezeket gyorsan pótolja, amint figyelmeztetik. Nem bánja most a kapkodást sem, hiszen a tudás, melyet kap, sok nehézségen segíti át nem csak most, a jövőben is.

Mérleg (Február 22.)

Egyszerre egy feladattal foglalkozzon, fáradt ahhoz, hogy képes legyen a figyelmét megosztani. Ne hibázzon, mert emiatt csak bosszankodna és tovább nehezítené a helyzetét. Ez egy olyan nap, amit megpróbál valahogy átvészelni, még komolyabb tervet sem állít össze, mert érzi, úgysem lenne képes harcolni a siker érdekében. Sodródik az árral, de tudja értékelni az elért eredményeket, így maradhat talpon.

Skorpió (Február 22.)

Csak annyit vállaljon, amit kényelmesen el tud végezni. Bármennyire is nehezére esik nemet mondani a felkérésekre, a szavahihetőségét kockáztatja, ha mindenbe belekezd, de végül már nem lesz képes az elvárt eredményekkel szolgálni. A nap Önnek is csak 24 órából áll és bár képes gyakran két ember helyett is tevékenykedni, mégsem érdemes kockára tenni az egészségét azért, hogy minden elvárásnak megfeleljen.

Nyilas (Február 22.)

Nem érdemes új feladatokat keresnie, hiszen számos függőben lévő ügy lapul a fiók mélyén. Először ezekkel foglalkozzon, igyekezzen minél többet lezárni, hogy majd az új kihívásokra összpontosíthasson. Bár vonzaná az újdonság, de feltámad Önben a kötelességtudat, így még időben lép annak érdekében, hogy ne váljon megbízhatatlanná. Jutalmazza meg magát, ha letudja a kötelezettségeit, már járhatja a saját útját.

Bak (Február 22.)

Feszülten ébred, így kiszámíthatatlanul viselkedik. Ennek köszönheti, hogy egyedül kell megküzdenie az akadályokkal, amelyek Önre várnak. Ezek egy része is azért bukkan most fel, mert nem figyel, olyan hibákat vét, melyeket máskor nem tenne. Próbáljon megnyugodni és összpontosítani, ellenkező esetben csak egy helyben toporog, nem várhat el magától olyan teljesítményt, amellyel elégedett lehetne.

Vízöntő (Február 22.)

Szellemileg kitűnő állapotban van, ezért az eddig halogatott döntéseket ideje lenne meghozni. Most képes mérlegelni, felismerni a buktatókat, észrevenni azokat az akadályokat, melyeket érdemes lesz elkerülni. Így meg tudja választani azt az utat, amely járható és sikeres lehet akár még úgy is, ha nem kap külső segítséget. Bár a tettek mezejére lépve kissé elbizonytalanodik, de átlendülve a holtponton már valóban eléri a kitűzött célokat.

Halak (Február 22.)

Könnyen kihasználhatják, mert nem tud nemet mondani. Pedig szüksége lesz arra, hogy erős legyen, mert minden elvárásnak képtelenség megfelelni. A legfontosabbnak a saját érdekeit tartsa, amíg ezekkel nem végez, ne fogadjon el új megbízást. Hiába próbálna ugyanis a környezetében élők kedvében járni azzal, hogy nem utasítja vissza őket, ezzel csak egyre gyűlnének a feladatok, melyekkel aztán nem végezne.

Elérhető jósaink

06 90 602 763

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09

Theresa

Mellék: 482

Lotti

Mellék: 307

Kincső

Mellék: 311

Merkaba

Mellék: 412

Oláh Mária

Mellék: 323

Ingyenes Napi Horoszkóp - Iratkozzon fel most!

Adatai biztonságban vannak. Olvassa el Adatkezelési Nyilatkozatunkat.

Sikeres feliratkozás

Sikeresen feliratkozott az EZO.TV napi horoszkóp hírlevelére! Hamarosan megkapja első személyre szabott horoszkópját!